Asp.net Facebook client

Een dynamische website, zonder beheer.

Bedrijven die aanbiedingen willen tonen op hun website zitten met het probleem dat ze hiervoor gebruik moeten maken van een CMS (Content Management Systeem) om wekelijks de pagina met aanbiedingen bij te werken. Het kost echter tijd om het beheer van de pagina onder de knie te krijgen, waarbij vooral het gebruik van afbeeldingen en het presenteren van deze afbeeldingen in relatie tot de tekst een probleem is.
Deze aanbiedingen zullen ook nog eens alleen opvallen als een klant de website bezoekt, hier zul je je klant dus naar toe moeten lokken door ze een e-mail te sturen. Heb je te vaak aanbiedingen die niet relevant zijn voor een klant, dan zal deze zich afmelden van de mailing en mist de volgende aanbieding waar ze wel gebruik van had gemaakt als ze dit wist ;(

Vooral de lokale detailhandel heeft er veel meer aan om met haar klanten in contact te blijven via Facebook. Berichten die op Facebook worden geplaatst worden gelezen op het moment dat men niet bezig is met werk of belangrijke zaken, maar op een moment waarop vroeger de folders werden gelezen.

Als je je aanbiedingen op Facebook plaatst, dan zou het toch handig zijn als deze ook automatisch worden getoond op je website. Klanten die je website bezoeken zijn met een druk op een knop je vrienden en blijven hierdoor op de hoogte van je aanbiedingen. En die volledig statische website heeft meteen een dynamische pagina waardoor Google, Bing, Yahoo etc. je hoger in de zoekresultaten plaatsen.

De Asp.net Facebook client maakt gebruik van een Facebook AppId om de openbare berichten, inclusief bijbehorende afbeeldingen, van een willekeurige Facebook gebruiker te publiceren binnen een web applicatie.
Binnekort komen hier code voorbeelden hoe de facebook berichten worden gepubliceerd in een eigen webpagina.